Formació del vídeoMAT2016

Per tercer any el vídeoMAT ofereix una formació intensiva de suport oberta a tot el professorat que estigui interessat a participar al projecte amb els seus alumnes o que vulgui introduir a l’aula la creació audiovisual com a recurs didàctic.

La formació es durà a terme els propers dies 20, 21 i 28 de novembre al Cosmocaixa.

La novetats respecte a les anteriors edicions són:
– La inscripció és gratuïta.
– S’amplia la durada de la formació per poder treballar la part de rodatge i edició de forma més acurada.

Podeu consultar el detall de la formació en el següent enllaç.

La inscripció romandrà oberta fins al dimarts 17 de novembre.

Inscripció (Codi: 9001040532)

 

Twitter Facebook Plusone Email

Mostra d’un vídeo de la col·lecció permanent del vídeoMAT

Fer-se preguntes, experimentar, raonar, comprovar, comunicar, representar… porta a uns continguts més sòlids i augmenta la competència. En aquest vídeo presentat al vídeoMAT 2013 per l’Escola de Lladurs (Lladurs, Lleida) veiem com a partir d’un conte, El rei savi, on s’explica la llegenda de la invenció dels escacs, es realitza una petita investigació a l’aula per descobrir la grandària de determinats nombres.

Accés al formulari d’inscripció del vídeoMAT 2014.

Twitter Facebook Plusone Email

Arrenca el vídeoMAT2014!

Obra de Shigeo Fukuda

Aquesta setmana arrenca el vídeoMAT2014, segona edició d’un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest les aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

Us animeu a participar?

En aquest bloc podeu trobar tota la informació relacionada amb el projecte i s’anirà actualitzant amb les darreres novetats. Us suggerim començar fent una ullada a les bases de participació, així com als materials de suport.

El termini d’inscripció per participar al vídeoMAT s’obrirà el proper dimarts 1 d’octubre i romandrà obert fins el divendres 7 de març.

Enguany el vídeoMAT ofereix una formació de suport a tot el professorat que estigui interessat a participar al projecte amb els seus alumnes o que vulgui introduir a l’aula la creació audiovisual com a recurs didàctic.

Tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre i la inscripció a la formació de suport romandrà oberta de l’1 al 20 d’octubre. Podeu consultar més informació aquí.

Crèdits de la imatge: Shigeo Fukuda

Twitter Facebook Plusone Email