Guanyadors dels premis especials del vídeoMAT2013

El jurat del vídeoMAT2013, format per representants del CREAMAT i del CIREL del Departament d’Ensenyament, del Museu de Matemàtiques de Catalunya, de la Societat Catalana de Matemàtiques, de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya, del Quèquicom? de TVC, de l’ICFO i per persones independents del món de les Matemàtiques i de la comunicació audiovisual, ha acordat concedir els següents premis especials.

Categoria de treballs d’alumnat d’educació infantil i primària

Dos premis especials:

Un accèssit:

Categoria de treballs d’alumnat d’ESO, batxillerat i FP

Dos premis especials:

Premis especials del públic

Dos premis especials:

Més enllà del fet que s’atorguin aquests premis especials l’equip organitzador vol subratllar la idea de que el vídeoMAT és un projecte de treball col·lectiu en el qual la pròpia participació ja és el millor premi.

Gràcies i enhorabona a tots els participants!

 

Twitter Facebook Plusone Email

Publicació de la col·lecció permanent del vídeoMAT2013

Captura-de-2013-07-16-130420-291x300

El vídeoMAT és un projecte col·lectiu que es proposa contribuir a transmetre a l’alumnat de tots els nivells educatius una visió més aplicada i funcional de les matemàtiques. La vostra participació ha contribuït a posar-ho en marxa i, ben segur, a animar la participació d’altres centres en els propers cursos. Gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible!

Com sabeu un dels propòsits del vídeoMAT consisteix a anar construint progressivament una col·lecció de vídeos que puguin ser emprats en les classes per tal que l’alumnat, a través del vídeo que han creat altres alumnes, descobreixi aplicacions de les matemàtiques que poden resultar motivadores i sorprenents.

L’estructura d’aquesta col·lecció és de dues llistes de reproducció de YouTube (una per cada categoria) que enllacen els diferents vídeos seleccionats.

Es poden consultar als següents enllaços:

Twitter Facebook Plusone Email

Treballs presentats vídeoMAT2013 | Educació infantil i primària

Aquests són tots els treballs participants en les etapes d’Educació infantil i primària llistats per ordre de lliurament:

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació!

Twitter Facebook Plusone Email

Treballs presentats vídeoMAT2013 | ESO, batxillerat i FP

Aquests són tots els treballs participants en les etapes d’ESO, batxillerat i FP llistats per ordre de lliurament:

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació!

Twitter Facebook Plusone Email